YURT DIŞI & GÜRCİSTAN TURLARI

2024 Gürcistan Tiflis Turları - 3 Gece 4 Gün

72495 Görüntüleme
4.950,00 ₺ /kişi başı

Tur Programı

2024 Yılı Tur Tarihleri:
Ocak       25-29 
Şubat      15-18
Mart        21-24
Nisan      10-13 Ramazan Bayramı Özel
Mayıs       1-4
Haziran    6-9 


30 ve 31 Aralık Yılbaşı Özel Turlarımız için iletişime geçebilirsiniz..

BATUM TİFLİS MTSKHETA – GORİ – KUTAİSİ
Sameba Katedrali – Sülfür Hamamları – Cuma Camii – Rustaveli – Barış Köprüsü –
Nari Kale – Vernisaj Pazarı – Mtskheta – Jvari Manastırı – Svestitskhoveli Manastırı – Özgürlük Meydanı – Ulusal Müze – Metro – Mtatsminda Tepesi
- GORİ - KUTAİSİ - BATUM -

1.Gün: Trabzon – Rize – Batum – Tiflis
Turumuz 19.00 Trabzon, 20.30 Rize başlangıçlı olup, Perşembe günleri akşam belirlenen saatlerde Sarp Sınır Kapısına hareket ediyoruz.
Gümrük geçiş işlemlerinin ardından Batum şehrine varıyoruz burada panaromik şehir turu, gezilerimiz olacak. Sonrasında kısa molalarla yaklaşık 5 buçuk-6 saatlik bir yolculuk ile Kutaisi ve Gori şehirlerinden geçip Tiflis’e ulaşıyoruz.
Yaklaşık Gidilecek Edilecek Mesafe: 590 km

2.Gün: Sameba - Eski Tiflis - Cuma Camii - Rustaveli - Barış Köprüsü - Narikala - Vernisaj Pazarı
Sabah kahvaltımızın ardından Gürcistan’ın başkenti ve en büyük şehri olan Tiflis gezimize başlıyoruz. ilk olarak bölgenin en büyük ve görkemiyle ünlü Sameba Katedralini ziyaret ediyoruz. Ardından rehberimizin önderliğinde eski Tiflis’te yapacağımız yürüyüşle kültürü yakından görüyor, Osmanlı hamamları ve Cuma Camiini ziyaret ediyoruz. Gezimize Rustaveli Bulvarı ve ünlü Barış köprüsü ile devam edeceğiz. Alacağımız öğle yemeğinin ardından Nari Kalesi ve Gürcistan’ın anası heykelini görmek üzere teleferikle Tiflis’e hakim olan tepeye çıkıyoruz. Burada hatıra fotoğraflarımızı çekip, bir süre şehir manzarasını seyredeceğiz. Ardından Antikacılar Pazarı, Vernisaj Pazarını da gezip alacağımız hediyelik eşyalardan sonra yoğun geçen günümüzün sonuna doğru otelimize yerleşip bir süre dinleniyoruz. Akşam yemeğimizi; yine Kura Nehri kıyısında kurulu nezih restoranında canlı müzik ve Gürcü halk oyunlarının gösterileri eşliğinde alıyoruz.
Öğle Yemeği: Tiflis – Ekstra (rehberimizin belirlediği uygun bir yer)
Akşam Yemeği: Kalanda (Gürcü halk dansları, eğlence eşliğinde) – Ekstra
Konaklama: Tiflis 3*- 4* Otel Konaklama
Yaklaşık Gidilecek Edilecek Mesafe: 110 km

3.Gün: Mtskheta - Jvari Manastırı - Özgürlük Meydanı - Ulusal Müze - Metro - Mtatsminda
Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltımızın ardından otelimizden ayrılıyoruz. Bugün ilk durağımız, Gürcistan’ın tarihi başkentlerinden biri olan Tiflis’e yarım saat mesafedeki Mtskheta şehri olacak. Tarih kokan ve kültürel özelliğini günümüze kadar korumayı başaran tarihi çarşıda yerel halkın sattığı Gürcü kültürünü yansıtan birçok hediyelik eşya alma imkanımız oluyor. Ardından her ikisi de Unesco dünya mirası listesinde yer alan 6. yy eseri Jvari ve 11.yy eseri Svestitskhoveli Manastırı gezilerini yapıyoruz. Mtskheta gezimizin ardından Tiflis’e dönüp öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemeğimiz sonrası Özgürlük Meydanı ve Ulusal Müzeyi gezeceğiz. 1966 yılında Sovyetler tarafından yapılan Tiflis Metrosunda yapacağımız seyahat sonrasından TV kulesi olarak bilinen Mtatsminda Tepesine çıkıyoruz. Avrupa’nın en büyük dönme dolaplarından birinin içinde bulunduğu oyun parkı ve çevresinde vaktimizi geçiriyoruz. Ardından şehir merkezinde vereceğimiz serbest zaman sonrasında akşam yemeğimizi alıyor ve otelimize geçiyoruz.
Öğle Yemeği: Ekstra(rehberimizin belirlediği uygun bir yer)
Akşam Yemeği: Kalanda – Ekstra
Konaklama: Tiflis 3*- 4* Otel Konaklama
Yaklaşık Gidilecek Edilecek Mesafe: 130 km

4.Gün: Gori - Kutaisi - Batum
Sabah kahvaltısı sonrası Gori şehrine hareket ediyoruz, Tarih sahnesindeki en önemli aktörlerden Josef Stalin in doğduğu eve uğruyor, makam treni ve müzesini geziyoruz. Ardından Khaşuri üzerinden Gürcistan’ın en uzun tüneli olan Rikoti Tünelini geçerek antik başkent Kutaisi şehrine ulaşıyoruz. Burada sırasıyla; Kolkheti meydanı, Beyaz köprü, Eski Şehir Meydanı gezileri sonrası UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Bagrati Katedralini panoramik seyrediyoruz. Ardından Gezimizin son durağı Batum’a ulaşıyoruz. Batum gezimize sırasıyla; Orta Camii, Piazza Meydanı, Avrupa Meydanı, Altın Post Heykeli, Ali ile Nino Sevgi  heykeli, Tiyatro binası ve Poseidon  heykeli gezilerimiz olacak. Bir süre Batum bulvarında serbest olarak değerlendireceğimiz vaktimizin sonrası turumuzu tamamlıyoruz. Sarp sınır kapısında gümrük işlemlerimiz sonrasında Rize ve Trabzon'da misafirlerimizle vedalaşıyoruz..
Öğle Yemeği: (rehberimizin belirlediği uygun bir yer)
Yaklaşık Gidilecek Edilecek Mesafe: 590 km


Not: Turumuzun son günü gezi ve sınır geçişleri şeklinde olacağından aynı gün içinde alınacak uçak biletlerinden acentemiz sorumlu olamamakla beraber, rehberimiz  aşağıda verdiğimiz tahmini tur bitiş nokta ve saatlerine göre planlama yapacaktır.
18:30 Sarp
20:00 Rize
21.30 Trabzon

İki Kişilik Odalarda Kişi Başı Fiyat: 5750 ₺ yerine 4950   -  Bu turumzda kademeli fiyat artışı vardır
Tek kişi Konaklama Farkı: 1950 
07-11 Yaş Çocuk Ücreti: 3250  
(her iki ebeveyn ile birlikte 1. çocuk için geçerlidir)
2-6 Yaş Çocuk 1950  (koltuk ücreti)

FİYATA DAHİL HİZMETLER 
Son Model Araçla Ulaşım
2 Gece Tiflis’te 4* Otelde Konaklama
(Reikartz Horizont - Hotel Jazz -
 Green Tower)
Otelde Alınacak 2 Sabah Kahvaltısı
Gezimiz Boyunca Rehberlik Hizmetleri
. Yurt Dışı Seyahat Sigortası

Aracımızın İçerisinde İkramlar

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
Müze ve ören yeri girişleri
Yurt Dışı Çıkış Harcı
Öğlen ve Akşam yemekleri
Ekstra turlar

HAREKET NOKTALARIMIZ
Rize Merkez Edfa Turizm - Rize-Artvin Havaalanı ve Rize-Sarp Sahil Yolu Güzergahı
(Trabzon havaalanına gelecek misafirlerimiz servisle 50 dk gibi bir sürede hareket noktamıza ulaşımı kolaylıkla sağlayabilimektedir)

ÖNEMLİ NOT: 
Türk vatandaşları Gürcistan'a Pasaport veya yeni kimlik kartıyla giriş yapabilir.
Tur programı, hava yol vb şartlarda acente tarafından değiştirilebilir.
Bu durum misafirlerin bilgisi dahilinde ve daha iyi şartlarda seyahat edilebilmesi açısından  gerçekleşir.

18 yaş altı çocukların Gürcistan'a geçişi için her iki ebeveyn ile birlikte olması veya noter tasdikli vekalet veya alırken aksi durumu belirtilmemişse pasaport olması gerekir.
Çocuk yaşına bakılmaksızın kimlikte resim olması şartı vardır..

* Sınır geçişleri tamamen bireysel olup, yurt dışı çıkış yasağı, kimlikle ilgili vb sorunlar tamamıyla şahıslarla alakalı olup, acentemizin sorumluğu dışındadır. % 20 hizmet bedeli iadesi yapılır.

İADE ŞARTLARI
Tüketici, hizmetin başlamasına 1 Ay kalaya kadar iptal talep ettiğinde ödediği bedelin tamamı kendisine iade edilir. Tüketici, hizmetin başlamasından 15-20 gün evvel sözleşmeyi iptal etmesi halinde gezi bedelinin %50'sini, 15 günden az bir süre kala ise tamamını acenteye ödemeyi kabul ve taahhüt eder.

** Gruplarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için 444 2 302 veya 0532 402 1045 numaralı çağrı merkezimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz..

Taksit Seçenekleri

Genel Şartlar